Voor organisaties

Organisaties veranderen niet, mensen veranderen en organisaties passen zich daarop aan. Dit heeft alles te maken met hun bestaansrecht. De sleutel voor een succesvolle verandering zit bij je medewerkers. Om te overleven hebben mensen zich al eeuwenlang moeten aanpassen en veranderen. De Griekse filosoof Heraclites zei het destijds al:’ Verandering is de enige constante’. We zijn dus in staat om te veranderen, anders was onze soort al lang uitgestorven. Waarom zijn zoveel verandertrajecten dan toch zo lastig te managen en uit te voeren?

Het antwoord daarop is even simpel als complex. Mensen veranderen niet zomaar. Om medewerkers aan te kunnen spreken op hun verandervermogen moet je ze kennen. De eerste stap van goed leiderschap is oprechte interesse in mensen. Als je voldoende oog hebt voor je medewerkers kun je dit verandervermogen veel sneller aanspreken. Betrokken mensen en goed leiderschap? Daar kan Femconnect bij helpen.

Je kunt bij Femconnect terecht voor: vraagstukken omtrent organisatie inrichting, team coaching en schaduwmanagement. Meer weten hoe wij jou verder kunnen helpen? Druk op de onderstaande knop!