Familie- of organisatieopstelling

Een opstelling is een ruimtelijke weergave van een systeem. Dat kan een familiesysteem of een organisatie systeem zijn. Doel om het systeem ‘ op te stellen’ is om snel zicht te krijgen op onderliggende dynamieken die een ervaren probleem in stand houden. Een opstelling is een hele mooie en bijzondere methode, die zicht- en voelbaar maakt wat er in jouw systeem speelt. Verborgen dynamieken worden helder. De opstelling geeft je nieuwe inzichten over jezelf, je plek en de onderlinge verhoudingen binnen je familie- of organisatiesysteem, waardoor het niet meer verborgen is. Door het zichtbaar te maken is ook een oplossing mogelijk. Het is niet altijd een kant-en-klare oplossing, maar het begin van een oplossing die zich in de tijd erna kan gaan ontvouwen.

Twijfel je of een familie- of organisatieopstelling iets voor jou is? Meld je dan aan voor de introductie workshop om kennis te maken met de methodiek.

Eerstvolgende introductie workshop opstellingen is vrijdag 9 april 2021.

Werkuren van 09.30 tot 16.00 uur. Kosten €95

Data opstellingen dagen 2021

16 mei , 20 juni, 19 september, 14 november

Werkuren opstellingen dagen zijn van 09.30 tot 16.00 uur. Kosten €95 voor deelname als representant.

Voor een eigen opstelling €145 dit is inclusief een voor- en nagesprek. Indien je partner meekomt is de prijs voor je partner €75

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact voor meer informatie