De kracht van de Vrouwencirkel

De kracht van de cirkel is een driedaagse workshop voor vrouwen waarin de kracht en functie van verschillende rituelen centraal staat. In deze driedaagse workshop voor vrouwen zoeken we elkaar op. We ontdekken onze verbindende kracht en de betekenis van rituelen in ons dagelijks leven, werksituaties en op bijzondere momenten

Een krachtige ervaring waarin we specifiek op zoek gaan naar het erfgoed van vrouwen. We verzorgen onze gedeelde en persoonlijke littekens. Opdat we onze volledige kracht kunnen toe-eigenen.

Door de creativiteit en kracht van jouw eigenheid te (h)erkennen en ruimte te bieden via rituelen komt jouw potentie ten volle tot leven.

Thema’s die we zullen ontmoeten zijn:

                ⁃              Waarin zijn jouw voorouders beschikbaar?

                ⁃              In welke levensfase bevind je je nu?

                ⁃              Wat is er achter jou beschikbaar voor je volgende stap?

                ⁃              Wat vraagt om integratie?

                ⁃              Wat heb je aan kwaliteiten, waar zet je ze in?

                ⁃              Het eren van de grootmoeders, moeder aarde.

                ⁃              Welke droom wil je vanuit jouw kracht tot leven brengen?

                ⁃              Het verbinden van jouw droom met het grotere geheel

Wat brengt deelname:

  • Op persoonlijk vlak zichtbaar(der) worden in wat je te bieden hebt en van daaruit je plek (meer) innemen.
  • In je directe omgeving een andere kwaliteit van verbinding met dierbaren in de privésfeer en relaties in het zakelijke veld.
  • Eigenares zijn van jouw keuzes en de daarbij horende ontwikkelingen.

Voor het grotere geheel: De hedendaagse maatschappij en economie heeft vrouwelijke waarden nodig om naar een andere vorm en mate van onderlinge verbondenheid te groeien.

Doelgroep:

Vrouwen van alle leeftijden, achtergrond, culturen en opleiding

Grootmoeders, (stief)moeders, dochters, kleindochters

Begeleiding

Ria Verlinden (1951) Zij heeft een 20 -jarige werkrelatie met Zuid-Afrika en begon haar carrière als jonge vrouw in de Diamant Sector in Antwerpen. 35 jaar geleden heeft ze een switch gemaakt naar trainer, supervisor en coach in systemisch werk en rituelen. Haar eerste contact met de sjamaan, Joska Soos, heeft een diepe indruk achtergelaten en ze heeft haar sjamanen drum van hem ontvangen. Nadien volgde de initiatie in traditionele wijsheid van de Sangoma/ Zuid Afrika. Als trainer in teams & organisaties systemische opstellingen werkt zij in België, Nederland, Tsjechië, Zuid-Afrika e.a. In haar eigen ontwikkeling is er veel ruimte voor stilte & meditatie.  www.The7thC.be

Petra Meijer (1976) heeft een achtergrond als intensive care verpleegkundige. Als manager en ondernemer heeft ze grote veranderingsprocessen begeleid en zelf doorgemaakt. Daarbij heeft ze kennis gemaakt met de kracht van de rituelen in organisaties en in de persoonlijke sfeer. Sinds 2018 is ze zich meer gaan bekwamen als coach en begeleider in het systemisch werk. Uiteindelijk heeft ze een centrum voor de ontwikkeling van vrouwelijk leiderschap opgericht. Haar missie is vrouwen meer grond geven, zodat ze hun eigen keuzes maken en leven vormgeven.

Praktische zaken

Data

Antwerpen, 1,2,3, Juli 2022

Nunspeet, 11,12,13 November 2022

Maximaal aantal deelneemsters: 20

Nadere informatie en aanmelden:

Ria Verlinden  info@the7ThC.be                0032475317280

Petra Meijer van den Dragt     petra@theroots.nl           0031630609346